Selasa, 8 April 2014

Sekitar jam 6.20 petang... Keadaan di Sabah dan Negeri Sembilan

Despite tulang belulang rasa macam sakit badan rasa sengal-sengal kebelakangan ni.... tapi ia tidak melunturkan semangat untuk saya terus menulis blog. ^o^

Kebetulan Hafiz outstation di Negeri Sembilan. Tadi petang dia call tanya khabar then bagitau di sana terang lagi. Tapi di KK dah semakin gelap. Matahari dah nak masuk tido. Then saya pun send la gambar yang saya tangkap dari tepi cermin pejabat. Taaaaddaa! Betapa indah ciptaanNya. Gambar ni di ambil sekitar jam 6.20 petang. 

Pemandangan dari bangunan Canselori


Manakala ni adalah antara gambar yang Hafiz hantar kepada saya pada masa yang sama. Masih terang lagi. Tapi resort ni cantik! Sesiapa yang rasa nak honeymoon kat sini atau nak lari daripada kesibukan kota, jom ke tempat cam gini. Resort ni adalah Selesa Beach Resort, Port Dickson, Negeri Sembilan. 


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Mehhhh.... ni adalah kanopi yang kami adik beradik pasang. Ganti kanopi yang lama untuk parking kereta. Haha XD Bukan resort.... XD

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!