Selasa, 8 April 2014

My Friend dah Kahwin!! ^^ Zetty dan Wazli

Tahniah diucapkan kepada pengantin baru, Zetty dan Wazli. Mereka selamat melangsungkan pernikahan pada 21 Mac 2014 (Jumaat) dan persandingan pada keesokan harinya, bertempat di Segamat, Johor. Walaupun saya tak dapat hadir kerana hari tu ada dinner bersama Toh Puan sempena malam amal KESUMBA, In Shaa Allah saya akan hadir majlis resepsi di Ranau pada bulan Jun nanti. Nak sangat hadir!!! X-( Uhuuuuu........

Suka sangat tengok Zetty dalam gambar ni. Nampak comel!

Kredit foto... amik dari Facebook Zetty..... . . . .

Oh ya. Kalau sesiapa yang tinggal area Batu Pahat dan berminat nak amik gambar wedding, pertunangan dan bermacam lagi.... boleh tengok di website Hakim Ismail Photography.  

Ni antara sample gambar yang diambil. Romantiknya... ^^

Apa-apa pun, saya doakan semoga mereka berdua dikurniakan anak yang comel-comel.... dan hubungan berpanjangan hingga ke syurga. Amin Ya Rabbal Alamin.....


-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ni kek perkahwinan zetty. Suka tengok!

2 ulasan:

Terima kasih!