Isnin, 14 April 2014

Another Destination.... Penang

Okay. Baru semalam balik dari Kuala Lumpur... today fly ke Pulau Pinang pula. Like I said... travel sorang ni best. Tak ada apa yang perlu dirisaukan melainkan diri sendiri. Baru lepas makan fried rice yang cam ala Western tapi Eastern pun ya juga. Haha! Bersama sup cendawan + milo ais. Nyam nyam!

Flight hari ni akan mengambil masa beberapa jam dan confirm akan tido dalam kapal terbang la. 1st time menjejakkan kaki ke Penang. Cadang memang nak ke Penang tapi tak terfikir pada masa ni pula. :-) Rezeki travel. Ngeh. Oleh itu... ramailah yang bersuka-ria mengirim itu ini.

Ngeh. Terasa macam nak deactivate akaun FB. Gatal tangan. Haha. Tapi dah berjaya buat. Tak ada la. Akaun tu dah lama sangat. Zaman saya belajar dulu lagi. Ntah dalam tu terkandung macam-macam benda. Kita pun mana nak tengok satu persatu. Jadi cara nak membersihkannya sekaligus adalah dengan buat akaun baharu. Ya.... seronok ada FB ni. Boleh keep in touch dengan kengkawan xpecially yang dah lama menghilang. :-)

Walaubagaimanapun, berhati-hati apabila memilih kawan. Ada yang hanya akan datang disaat memerlukan. Bila senang, duduk dekat ngan orang lain. I experienced it two or three times. Terrible!  (Footnote - the statement is not for someone. Generally for everybody including me. Unacceptable for some persons, however this is the reality).

Hope next week tak ada travel ke mana-mana lagi. Ingat nak rehatkan skit badan. ^^ hehe....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!