Jumaat, 14 Mac 2014

Perjalanan Yang Masih Jauh....

Umur saya masa saya menulis entry ni belum mencecah 27 tahun lagi. :-)

Sekarang outstation. Masih banyak tempat yang perlu ditujui. Tak stop since dari Jakarta hari tu. Kronologi dia macam begini dah:

KK-KL-Jakarta
Jakarta-KL-KK


KK-Labuan
Labuan-KK


KK-Ranau-Keningau-Sepulut
Sepulut-KK


KK-Papar
Papar-KK


KK-Sandakan
Sandakan-KK


Next one is Cambodia. See you there. ^^

Banyak tempat, kan? Kalau yang minat travel... tentu enjoy. Tapi tak sabar juga nak balik rumah. Lepas ni nak baring dan rehat. Rasa macam nak amik cuti seminggu. Tiada tempat yang paling selesa selain dari rumah sendiri. 

-
-
-
-
-

Kelmarin masa dalam keta, ada kawan saya PM dalam Facebook. Ceta hantu. Dia kata masa dia lalu jalan Kalabakan waktu malam nak balik KK, dia nampak ada dua ekor anjing tak ada kepala. Then ada muka orang di tepi tingkap. Yang lagi best ada satu keta stop di tepi jalan. Dalam keta tu ada orang tak ada kepala. Apa lagi..... blah terus la.


Itu ceta kelmarin.

Yalah....

Perjalanan hidup saya dalam dunia ini masih jauh lagi. Banyak lagi yang perlu diterokai. Walaubagaimanapun, terpulang kepada Yang Maha Kuasa. Jika umur panjang, teruskan perjuangan. :-)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!