Sabtu, 1 Februari 2014

Special Day : Hafiz and Yna - Part 1

1st of February 2014..... Our special day. ^^

Majlis berjalan dengan lancar, cuaca pun cantik, makanan yang mummy masak pun semuanya sedap. Majlis dibuat dengan simple tapi bermakna. Both of us gembira.... our parents pun gembira.... semua orang pun gembira.

Thank you to my family termasuk grandma and aunties sebab bertungkus-lumus menjayakan majlis ini and to my childhood Faezah yang dah bersama selama 16 tahun, thank you kerana temankan saya dari awal hingga akhir majlis. ^^ Thank you to Darul sebab datang dan menolong di belakang tabir. Hehehe... Tak lama lagi kita jadi family dah. Thank you to jiran yang sudi hadir dan of course to Hafiz dan keluarga. ^^ Thank you juga to Prof, my colleagues and my friends yang wish kepada saya. Ada salah dan silap harap dimaafkan. To my friends especially yang kerja di UMS.... I am sorry not to tell you earlier about today's event.... tapi In Shaa Allah nanti big day saya invite kamu semua. Huhuhu... ^^

Jadi ini adalah gambar-gambar terkumpul daripada camera saya....

 Me and adek

 Me and my bestie

Again.... 

 Hantaran from our side to pihak lelaki. Senakhah Al-Quran and sejadah

 Jam tangan (Sebab Hafiz suka jam tangan)

 Baju

 Set penjagaan diri.... - ada tiga dulang lagi tak masuk dalam gambar iaitu manisan, sirih junjung dan buah-buahan

 This one from pihak lelaki to us


Jeng jeng jeng! .... - Pun ada dulang yang saya tak amik gambar. Sirih junjung dan cincin. (5 balas 7 dulang)

Doorgift

P/S - Nantikan part 2 and 3, kamera dari my adek and abang

8 ulasan:

  1. Wee..Congratz again kak...Wehoo..waiting for next part...simple jaa kan kan...suka ^_^...
    kalau adat kami b'tunang...confirm riuh...ada hambur2 duitnyaa lagi..hehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq Zira. ^^ Huhuhu... Yang next part dijemput datang ni! Hihi.

      Iya majlis bertunang nak sesimple yg boleh. Huhuh

      Padam
  2. heee...insyaAllah...kalau ada rezeki...sampai laaa saya tu ;)

    BalasPadam
  3. tahniah...biarla simple mana pun majlis tue janji meriah, byk agi dugaannya :)

    BalasPadam

Terima kasih!