Khamis, 20 Februari 2014

Sama-sama :-)

Ada perlawanan bola sepak diantara PPUMS dan Istana. TYT juga hadir untuk menonton perlawanan tersebut.

Mula-mula saya tak join tengok bola. Ingat nak pergi tengok wayang tapi tak jadi juga sebab masa tak sesuai. Ada yang terlalu awal dan lewat. Jadi melepak sekejap di office bercerita dengan kawan. Dah puas sembang, baru blah pergi 1Borneo. Baru teringat kena pergi belikan selipar untuk Hafiz.

Saya ni jahat juga. Saya kata ngan Hafiz nak belikan selipar warna pink. Pergi la masuk kedai..... tak ada pula warna pink. Citt!!! Tak jadi kenakan la. Haha! Dah jam 9.00 malam, pusing balik pergi UMS nak tengok dah habis perlawanan atau tak. Rupanya tak siap lagi. Konon duduk la di stadium ingat nak melihat ke-terrer-an Hafiz main bola. Baru 1-2 minit.... lah..... dah habis main. 

Pas tu kami blah. Sebelum balik ada satu perkara kena buat..... makan! Singgah makan kejap baru go straight to home orang kata. Haha.

That's all. :-)

Dah habis da......

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!