Isnin, 10 Februari 2014

Prestige Gold Lipstick - Fuchsia Love by Nutrimetics

Produk Nutrimetics memang bagus. Saya selalu beli lipstick jenama ni sebab sesuai dengan bibir saya. Paling suka guna Magix Lip Color. Dah pernah promote di page yang lalu. Kalau nak tengok, boleh klik link ini. Walaupun harganya murah, hanya RM19.90, tetap kualiti tetap dijaga. Ada pilihan warna yang menarik, kalau minum air tak ada kesan tertinggal di gelas dan sesuai untuk bibir sensitif.

Kali ni nak try jenama yang sama tetapi jenis gincu yang berlainan. Prestige Gold Lipstick yang diformulasikan dengan minyak lavender untuk mengekalkan kelembapan bibir. Ada banyak pilihan warna tapi saya beli Fuchsia Love dengan harga RM30, (diskaun 10%) Boleh didapati di kedai Tupperware atau agent yang menjual produk tersebut. Gincu ni lembut dan senang digunakan. Warnanya juga menyerlah dan menarik.  

Saya suka juga gincu yang warna terang ni. Sekarang dah ada dua warna Fuschia, satu dari produk ini dan satu lagi daripada SimplySiti. Kalau nak tengok entry gincu Fushia SimplySiti boleh klik link ini.

Ni tak pakai gincu

Ni dah pakai gincu Fuchsia Love

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!