Selasa, 25 Februari 2014

O_o Huah??

Hari ni macam banyak kali pula pening kepala. Dan tiba-tiba pandai rasa berat + tak dengar apa-apa. Apakah yang telah terjadi? Ngeeeennngggg....

Sebenarnya pening pasal kerja sahaja. Harap semuanya okay. Walaupun some orang kata duduk buat kerja dalam office tak penat, aircond ada.... tapi sebenarnya mental yang penat. Itulah namanya cari rezeki. Usaha tangga kejayaan. Dulu selalu minta duit ngan mum and dad. Sekarang bila dah besar, dah pandai cari duit sendiri baru rasa macam mana penatnya. Mudah-mudahan dipermudahkan segala urusan. Amin....

Tengah senaraikan jemputan..... takut ada yang termiss. Venue dah ada cuma tarikh berubah. Tak apa, yang penting semua berjalan lancar. Syukur alhamdulillah. Thanks to Hafiz, aunty and uncle kerana banyak membantu. ^^

Okay. Passport saya dah dijumpai. Phew! Jadi bolehlah travel. Cuma yang bikin bingung urusan di sebelah sana nanti. Lepas tu big boss terus datang. Betul-betul super busy Mac ni. Rasanya akan berterusan selama beberapa bulan lagi. Then akan amik long..... long vacation. Harap dapatlah. Haha.

Last night lepak makan di Grace Point sebab Hafiz jumpa ngan kawan dia. Tapi yang saya highlight kat sini adalah makanan di gerai Baba dan Nyonya tu memang best. Saya suka makan nasi putih ikan tenggiri goreng. Masakan sayur pun sedap terutama sayur manis campur telur. Kalau ada masa saya buat entry pasal makanan yang ni pula.

Tamat entry ni.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!