Khamis, 20 Februari 2014

Kawan Selamanya : Ex 5C 2004

Tak kira di mana pun berada, kenangan tetap disimpan.

Saya amik SPM pada tahun 2004. Dulu masuk kelas 5 Cerdas, kelas paling kuat main, kelas yang paling kuat buat lawak dan paling nakal. Haha. Sampai cikgu pun ada yang fed-up ngan kami. Lastly masa result SPM keluar, kami juga antara yang teramai menyumbangkan keputusan yang cemerlang ^^ (Haha. Promote kelas sendiri dulu).

Itu dulu. :-)

Sekarang semua dah dewasa, masing-masing ada kerja.... ada yang dah kahwin dan ada anak. Ada yang jadi pegawai dan ada yang buat bisnes sendiri. Keep in touch macam tu saja di dalam Facebook. Sampailah salah seorang dari kami create group 5C 2004, memang gila-gila aktif group ni. Mana number yang saya tak ada pun dah jadi ada. Seronok kalau ingat kembali kenangan masa sekolah dulu.

Ntah. Ceta pasal koperasi la.... gelaran-gelaran pelik la.... adui.... banyak ceta. Lepas tu mesti tanya siapa dah kahwin... siapa belum.... dah berapa orang anak bla bla bla. Walaupun ada lagi yang tak add dalam group... tak apa. Akan dicari number sampai dapat. Siapa tak rindu ngan kawan-kawan sekelas dulu. Mesti excited gila kalau jumpa nanti.

Nanti kira nak buat reunion. :-)

Gambar kenangan sekolah dulu. Hehehehehe.... muka budak!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!