Ahad, 23 Februari 2014

Buku 77 Tip Melembutkan Hati Lelaki oleh Zamri Mohamad

Hari ni kursus hari kedua dan Alhamdulillah.... semua berjalan dengan lancarnya. Jadi ingin mengucapkan thank you kepada Hafiz kerana sudi belanja buku ni. ^^ Hehe... sebenarnya kira nak beli sendiri sebab tak nak Hafiz tertengok tajuk buku tu pula, akhirnya kena panggil juga suh bayar sekali. :-b

Selain itu siapa yang nak beli baju-baju muslimah dan buku agama, boleh pergi ke Wisma Muis.

Jadi dapat beli buku ni dengan harga RM21 iaitu harga Semenanjung. Harga bagi Sabah & Sarawak sepatutnya RM24. Beli di Tamma, Wisma Muis.

Isi kandungan ringkas dan menarik. Setakat ni dah baca sampai ke tips ke 16. Moga dapat dipraktikkan sekarang mahupun selepas mempunyai ikatan yang sah nanti. Paling saya suka baca part cemburu buta. Sekali lagi... CEMBURU BUTA. Cemburu itu tandanya sayang, tapi cemburu buta memudaratkan pasangan dan juga diri sendiri. Jangan mudah berprasangka buruk terhadap pasangan. Fahami personalitinya.

Untuk lain-lain tips anda boleh beli buku ini. Dapatkan di kedai buku berhampiran.

Assalamualaikum!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!