Ahad, 12 Januari 2014

Review : SimplySiti Sweet Dreams - Bau Manis yang Yummy

Dari semalam demam teruk... akhirnya hari ni kena pergi klinik juga setelah dipaksa oleh Hafiz. Haha! Jadi Hafiz temankan saya... kebetulan hari Ahad ada tamu di Gaya Street, jadi jalan sesak. Lastly selamat sampai ke Poliklinik Permai. ^^

Okay. Harga RM16.90 dan ada pelbagai jenis wangian. Tapi saya amik Wild Berries (pink) dan Tropical Bouquet (hijau). Satu botol adalah 125ml. Tak tau nak pilih mana satu sebenarnya tapi masa tu sakit jadi main amik saja. (Tak ada tester). ^^ Product ni boleh didapati di farmasi Watsons.

P/S- Saya rasa lepas ni SimplySiti akan menjadi one of my favorite products.

2 ulasan:

  1. nape skang da x de jual..sy suke wane kuning, pastu x jmp dah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ha ah la... sy pun cari juga tak jumpa dah. Ganti produk baru kot.

      Padam

Terima kasih!