Sabtu, 4 Januari 2014

Nak Makan Macam-Macam... Makan Big Box

Pizza Hut....

Rasa macam nak makan yang ini? Nak yang ni tapi kawan nak yang tu? Sekarang Pizza Hut dah ada Big Box! Jimat dan cam best. Hanya RM41. Memang berbaloi. Dalam box tu ada pizza (boleh pilih topping), deli wings, spaghetti, chicken fingers dan garlic bread.

Kebetulan hari tu bonus baru masuk (ngehehehehe....), tiba-tiba abang saya ni ajak jalan pergi tapau pizza pulak. Tak jauh dari rumah tapi kalau Putatan ni bila-bila pun traffic jam. Sabtu Ahad pun traffic jam. Hih. 

Singgah ke Pizza Hut, tak tau nak pilih apa. Lastly beli Big Box. Dapat jimat sikit dari beli yang ala carte. Sesuai dihidangkan bila-bila masa sahaja.

Try Big Box!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!