Sabtu, 11 Januari 2014

Lepaking and Eat Shabu-Shabu

Although hari ni balik agak lewat juga la due to so many works need to be done.... Hafiz dengan riang hati ajak saya makan kat Natural Kitchen, our favorite restaurant. Menu ada satu saja.... Japanese Shabu-Shabu tapi boleh pilih sup mana satu dan apa lauk yang kita nak makan.

Today sangat happy sebab I got surprise from Hafiz.... ^^ hohohooo...! Tapi sebelum terkena surprise tu, kami lepak kat restoran ni terlebih dahulu. Dah pernah post dalam entry sebelumnya pasal Natural Kitchen, tapi disebabkan rasa nak post lagi... jadi saya post la. Seperti biasa amik set untuk 2 person RM58. Add on golden tauhu RM6 and cabbage RM4. Saya amik Sup Japanese Kelp RM3 dan Hafiz amik Tofu Soup RM3. Ada banyak lagi jenis sup yang available!

Its halal and certified by JAKIM.

Oleh kerana saya tengah berpantang tak boleh makan seafood, so I have to choose the lauk wisely. Elak makan udang (sebenarnya ada makan satu), dan sotong. Lain seperti fishball, crabstick should be okay for me la sebab dah di uli dengan tepung. Hehe




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!