Jumaat, 17 Januari 2014

Happy Happy 17th January 2014

Happy birthday to my dad, 17th January 2014! Sempat wish kat dalam telefon.

17hb.... jatuh pada hari Jumaat (yang mulia ini). Setelah tak berhenti rushing.... akhirnya rushing berakhir juga. Syukur alhamdulillah. Jadi hati senang, muka ceria. ^^ Hohoho....

Petang tu tak ada elektrik. Bukan satu UMS, tapi satu Kota Kinabalu pun sama juga. Nasib baik komputer saya ada backup power, jadi boleh buat minit mesyuarat. Memang rasa ringan sangat hati sebab beban tugas yang paling mencabar akhirnya selesai juga. Be ready for next month dan bulan-bulan seterusnya. Uhuuuuu!!!

Oleh kerana tak ada elektrik, jadi ramai orang balik awal. Tepat jam 5 orang dah keluar office. Biasanya ada lagi yang stay. Saya antara orang yang last berada kat office la. Dalam jam 6PM baru keluar. Malam tu Hafiz ajak makan seafood kat Restoran Kampung Nelayan sebab kawan Nora from KL datang Sabah. Saya happy kalau dengar pasal makanan laut, tapi sekarang dalam pantang, jadi kena reduce makan seafood :'-(

By the way, I had so much fun. Clap! Clap! Clap!

 Keluar kerja seawal jam 6.10AM. Matahari baru nak naik. Dan sangat indah

 Dari kiri - Mr. Khai (Pegawai Khas Timb. Naib Canselor Hal Ehwal Pelajar & Alumni, a.k.a my colleague), our Chairman (my boss), dan boss saya yang cool tengah melawat kolej kediaman pelajar

 Malam tu makan seafood kat Kampung Nelayan bersama Hafiz, Nora dan Sufri. (Maaflah ada tali interframe)

Menu, fried soft-shell crab, steam in light sauce black garoupa, mix vegetable, ginger clams, butter prawns. total cost RM450++

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!