Sabtu, 4 Januari 2014

Berehat Sebentar with Best Badeh!

Best buddy saya ni ada beberapa orang tapi ni antara salah satu teman yang paling saya close, Zetty. Hari tu dia datang Sabah kejap sebab ada hal nak urus. Dia ni tengah amik PhD kat UTHM. In Shaa Allah tahun ni dia konvo. Tumpang gembira. Yeah...!

Oleh kerana hari ni hari Sabtu, dan kebetulan Zetty nak terbang dah balik ke Semenanjung (Datang Sabah kejap saja. (Dari 2hb - 4hb Januari) jadi saya terus jumpa dia kat airport. Boleh la tu berbual sebentar sambil minum kat McD. Bukan tak nak jumpa sebelum tu tapi urusan dia kat Ranau. Jadi tak dapat la jumpa. Hehehe...

Ada juga la berbual yang best. Cerita kosong. Happy dapat jumpa walaupun sekejap. Kitaorang ni antara geng yang gila-gila. Perangai tak berubah dari belajar sampai la sekarang. Hahaha. XD. Apa-apa pun ada amik gambar sikit la buat kenangan. Next time datang dah janji nak makan lokan la.... makan seafood la, pergi Tanjung Aru la apa la.... bla bla bla. Hohohoo...





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!