Rabu, 25 Disember 2013

Review : Watsons Mini Wet Wipes

Wet wipes ni amat diperlukan terutama ketika travel. Saya syorkan kalau nak sesiapa nak ke China, jangan lupa untuk membawa wet wipes!

Sekarang dah ada dalam saiz yang mini dengan wangian yang menarik. Antara jenama yang cam best adalah Watsons. Dijual dengan harga RM1.90/pek dan juga dijual satu set mengandungi 4 warna berlainan (Dapat harga lebih murah). Mudah dibawa ke mana sahaja. Bau harum juga tidak terlalu kuat and everybadeh like it!! ^^ Ada warna lain dan semua pun nampak menarik. Alcohol free.

Wet wipes ni perlu kalau kita nak membersihkan diri. Manalah tau masa tu tandas jauh atau tak ada air.... boleh gunakan ni sebagai alternatif.

P/S - Kebersihan diri harus dijaga :-)


Saiz mini senang masuk ke dalam handbag atau poket

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!