Ahad, 22 Disember 2013

Relax di Shangri-La's Rasa Ria Resort, Tuaran

Syukur alhamdulillah retreat Jabatan Canselori berjalan dengan lancar.... Jadi time to relax. Kali ni buat kat Shangri-La Resort, Tuaran. Sebenarnya nak buat kat Beringgis Resort, Papar tapi oleh kerana ada beberapa masalah yang tak boleh dielakkan.... jadi pindah kat sini pula. 

Memandangkan kat rumah pun tak ada orang juga, tinggal abang saya saja sorang kat sana.... jadi baik terus relax kat sini. Hehe.... ^^ Maklumlah.... mum dan adek ke Labuan. Cousin kahwin. Abang yang satu pula ngan wife dia jalan ke Pulau Mantanani kalau tak salah...

Ada peluang lagi nanti, memang nak stay lagi kat sini. Betul-betul boleh tenangkan fikiran. Bilik luas. Tapi kalau peak season ni rate mahal. Lebih kurang RM700+ per night (pakej). Kalau rate hari biasa dalam RM500+. 

Siapa yang bercadang nak buat photoshoot wedding kat sini pun best juga. Ngeee.... Hari tu pernah bengkel EcoCampus kat sini sekali. Nampak ramai orang amik gambar pre wedding. Seronok betul tengok sebab kebetulan cuaca pun cerah, sure gambar cantik! ^^ Kan? Huhuh....

Kalau nak tengok website resort ni, sila klik link ini.







Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!