Selasa, 31 Disember 2013

Cherish the End of 2013

Tiap-tiap kali malam tahun baru.... saya tetap tak akan balik awal dari office punya la. Tahun ni ada okay sikit, balik jam 6.30PM sebab esok 1hb Januari 2014.... UMS ada sambutan ke 20 tahun. Jadi kena turun awal....

Tadi masa office hour memang rush, kerja banyak turun naik office.... raptai untuk event, kejar bos yang tengah cuti, menaip sepantas kilat, berhubung ngan bermacam individu, ada perubahan last minit etc + sakit tekak nak selsema + PC rosak... lastly mood down sikit. Lumrah orang bekerja.... Tapi thank you kepada yang mengambil berat. :-)

.
.
.
.

Tadi pulang.... kami gerak dari office bersama dan sebelum balik rumah... hajat nak makan malam kejap. Tak juga kata kami sambut tahun baharu (in fact saya memang tak celebrate tahun baharu) but actually we cherish and have fun pada malam ni. Bercerita sakan dan merepek ntah apa-apa dalam keta. Dan ya..... of course kelucuan tahap melampau berlaku lagi sampai saya rasa pening kepala pula ketawa. Adeiiii....

Then singgah makan malam kat area Putatan. Order simple menu, fried rice... ice lemon tea and corn soup. Lepas tu ada pertunjukkan khas silap mata lagi dari Hafiz tapi lucu sebab tak menjadi. Duit selit di jam tangan. Ahahaha! Kedapatan nih.

By the way, actually we want to end up 2013 with a happy moment.... I hope 2014 akan bawa banyak perubahan kepada kami.... dan tentulah perubahan yang positif. I wish I can handle all of my works and I know this January I have a very pack schedule. So time untuk bagi fit badan supaya bikin kerja pun laju semacam. Hehehe

Buka buku baharu, perkara yang lama usah diungkit lagi... jadikan kenangan sebagai pemangkin untuk diri kita. Jadilah orang yang positif, sentiasa bersemangat dan ceria selalu! ^^

To all my friends, saya doakan yang baik-baik untuk kamu semua. We all still keep in touch! Mana yang pernah berenggang dulu, kita dah baik balik. Mana yang dah lama jadi kawan, mesti akan terus jadi kawan sampai bila-bila. I appreciate your support, advice and yang paling penting.... no matter what happen, kawan tetap kawan ^^ Nothing can't change us! Ada yang saya dah anggap macam family sendiri, saya harap ikatan persaudaraan kita makin kuat dari hari ke hari.

To Hafiz.... Thank you kerana bagi support yang first class, bikin jokes everyday and truly understand me. We both know that we plan macam-macam for this 2014. Dan saya harap semuanya akan berjalan dengan lancar. ^^

Last but not least.... my family. Without them..... saya bukan sesiapa. Saya tak akan capai kejayaan. Jadi mereka adalah segalanya buat saya. My mum, masak for us hari-hari, bagi makan miaw tiap hari.... hihihi.... I love all of you so much!

Semoga 2014 membawa lebih banyak makna buat kita semua. Goodbye 2013, I will miss you. Selamat datang 2014. Please be nice to us. ^^

Assalamualaikum...

11:58PM 31 Disember 2013

Duit 10 sen bikin main silap mata


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!