Sabtu, 21 Disember 2013

Apa Ada Dalam Kepala Otak

Syukur alhamdulillah.... saya ada keluarga yang saling menyayangi, I have a great job, I have a very supportive colleagues, I have him.... and we will have our own house! Coming soon ^^

Walaupun Disember ni la orang kata bulan kahwin-kahwin... bulan holiday etc... tapi bagi saya, tetap sama seperti bulan lain. Tadi baru balik dari dinner dengan delegation from Japan. Esok ada retreat sampai Ahad. Kena present achievement depan bos. Dan hujung Disember adalah minggu kritikal kerana perlu prepare for many activities untuk tahun hadapan. UMS akan celebrate ulangtahun yang ke-20 plus big boss akan buat frequent visit, so be ready everybadeh!!

Now rasa macam panas badan. Mungkin terkena hujan kot. Sebab now KK selalu hujan. Thank you! Tak payah siram bunga ^^ Now almost 1AM tapi tak nak tido lagi. Hafiz tak ada. Pergi balik Penang sebab ada saudara kahwin. :-( tapi boleh minta kirim buah pala manis :-) jadi senyum balik. Balik cepat so we can celebrate our special day on 25th. Ngeeeee!! Dah belikan hadiah dan pasti hadiah tu adalah hadiah yang paling cool. Sempat lagi bercerita ngan orang kaunter pasal barangan tu. :-b Ngehehehehe..... sebenarnya saya dah promote dia balik suh dia pula yang beli.

By the way, thank you to Herman sebab belikan patung magnet bentuk buaya dari Palawan. Bukan saya sahaja yang mendapat buaya, malah Prof pun dapat yang lagi besar. Hehehehe XD dan thank you juga sebab bagi baju t-shirt Palawan yang sangat cantik.

Uhuuu.... semalam agak seram juga sebab kumpulan anjing liar asyik melolong. Semalam bulan terang dan bulat. Dalam kepala otak terfikir juga macam-macam. Plus... baru-baru ni mimpi jumpa duit kertas banyak atas tanah. Pas tu saya kutip. Ada duit RM1, RM10 dan RM100. Cam best saja. Tapi bila tanya kawan, mimpi tu tak bagus. Tengok dalam internet pun kata benda yang sama juga. Jadi.... no komen. Anggap sahaja mainan tido -_-

Aiiihhh... memang cannot sleep langsung la. Tak tau la kenapa mata ni segar. Makan banyak sangat siput tarik tadi kot. (Haha. Habis la dah langgar pantang). Atau something more than that. Hehehe.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!