Khamis, 7 November 2013

Nak Cari Burger Special? Jom Pergi Lava KK Burger Bakar

Sesiapa yang teringin nak makan burger bakar yang sedap kat area Kota Kinabalu, boleh pergi ke Lava KK Burger Bakar yang terletak di Tanjung Aru, tak jauh dari balai polis dan Tanjung Aru Plaza. Nak tau lebih lanjut sila layari Facebook Lava KK Burger Bakar.

Ada pelbagai jenis menu yang kalau kita tengok pun mesti tak tau nak pilih mana satu. Yang specialnya, daging burger tak guna daging segera. Ni best sikit. Memang sedap. Boleh juga kalau nak add on fries dan lain-lain. Makan sebiji burger dah kenyang... ^^

Kat sana ada banyak lagi kedai lain. Kalau rasa nak makan banyak sikit, boleh order sayap ayam panggang kat kedai sebelah. Lepas tu makan burger bersama jus tembikai atau oren memang best! 

Tak rugi datang ke gerai burger bakar ni!

P/S - Lava KK Burger Bakar dah berpindah tempat ke 88 Marketplace di Kepayan

Ni RM8. Tak ada cheese

Ni RM14 ada add on cheese dan hirisan daging

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!