Ahad, 10 November 2013

Home Sweet Home, Hujung Minggu yang Indah

Kat Facebook saya pun dah mentioned, memang November adalah bulan yang tersibuk setiap tahun. Jadi kalau weekend tak ada kerja, gunakan masa tu sebaiknya untuk berehat. Nampaknya hujung minggu kali ini saya boleh rehat secukupnya. Hari Jumaat hari tu agak sibuk. Ramai yang balik awal tapi saya masih lagi duduk kat dalam office. Bukan tak nak balik awal.... nak juga tapi mesti traffic jam gila-gila. Jadi baik balik lewat sikit. 

Home sweet home!! ^^

-
-
-
-
-
-
-
Walau hujung minggu, tetap akan bangun awal sebab dah biasa. Katil agak berhambur sikit sebab saya suka bubuh banyak bantal. Seronok dapat tidur di katil yang luas, tilam yang empuk, bantal yang lembut..... waaaaa!!

Pagi-pagi tak sah kalau tak jenguk kucing tersayang. Tengok apa mereka tengah buat. Biasanya tentulah relax se-relaxnya la...

Tak lupa juga tanaman tersayang. Mesti nak tengok!


Paling best sebab dapat masak. Iyalah.... biasanya mesti tak ada masa nak masak. Jalan dari rumah jam 6.30 pagi. Pulang rumah lebih kurang jam 8.00 malam. Ni la masanya kalau nak masak, hujung minggu!
(Sausage cocktail with garlic - No oil)

2 ulasan:

  1. Wah memang bulan november sibuk ye? Hihi.. Maybe sekolah stat cuti n org suka balik kpg atau mungkin kenduri kendara byk bulan november... Hihi... Oh lagi 1, cocktail wpon tak berminyak, tapi cocktail ialah lemak tepu.. Makan jgnnbyk2... Hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ha ah tu la pasal. Byk event bulan 11 ni. Lagipun musim konvokesyen. Tu yang busy tu ^^
      Tq. Makan sekali sekala saja. Hehe

      Padam

Terima kasih!