Ahad, 20 Oktober 2013

Thien Thien Restaurant, Putatan

Active bersenam tapi  recently berat badan bertambah kerana over makan. -_- Tapi tak kisah sangat sebab I like my new figure. Kalau dulu ramai kengkawan dan lecturers kata saya terlalu kurus. Jadi harap boleh maintain berat badan yang ni.

Nak makan sedap... saya tak perlu pergi ke KK lagi sebab kat Putatan pun ada satu restoran yang best dengan price yang nice. Restoran Thien Thien terletak tak jauh dari Giant Putatan (ada satu lagi cawangan kat KK).

Menu ada macam-macam. Ada lemon chicken, Sabah vege, soup, ikan.... etc. Memang aneka jenis la. Tempat kira selesa, servis okay and toilet bersih. ^^ Makanan kat sana semuaya sedap! Sesiapa yang tak pernah try lagi memang saya cadangkan untuk cuba. Pasti nak datang lagi.

P/S - Menu adalah Sabah vege (sayur manis) masak belacan, black bean fish fillet dan ginger beef. Yummy!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!