Isnin, 9 September 2013

Throwback 29 Ogos 2013

Pagi-pagi buat kerja seperti biasa. Duduk menghadap computer menguruskan hal duniawi (bak kata Syahrul). Tapi hari tu ada special sikit sebab malam nanti ada gathering between my family and keluarga Hafiz. Datang nak beraya.... ^^

Waktu tu agak kelam kabut juga. Dah kena suruh pulang awal sikit. After 5 terus balik tapi degil juga.... nak balik lambat. Jam 6 baru balik. Lepas tu padah terkena sendiri.... traffic jam pula kat area Yayasan Sabah tak tau apa hal. Then kesesakan berlaku sekali lagi kat Petagas.... yang memang akan sesak setiap kali waktu balik bekerja.... Mana lagi hujan. Tapi tak peduli. Yakin juga akan sampai rumah sebelum jam 8 malam. Dan akhirnya sampai juga kat rumah dengan selamat...

Dah sampai.... mum masak siap-siap. Saya pergi mandi itu ini.... then pakai saja baju kurung yang mana yang saya suka. Simple saja. After that daddy pun dah sampai rumah. Then my sis and dua orang anak buah saya (Hafiz and Asya). Lepas tu Hafiz (bukan Hafiz anak buah.... Hafiz yang satu lagi) sampai dengan parents, berlainan kereta. (Sebab Hafiz dari office.... parents dia dari rumah). Agak excited juga la sebab baru 1st time jumpa family Hafiz. Congceng punya congceng.... memang rancak family kami ni bercerita. Kami dua orang tak campur hal orang tua. Jadi main ngan bebudak dua orang tu saja. Tapi memang bebudak tu suka ngan Hafiz. Tak tau kenapa. Mula la duduk kat badan... bawa cerita bla... bla... blaa... Okay juga sebab memang Hafiz pun suka ngan budak-budak. Senang melayan.

Overall, hari yang agak best juga la. Okay. Habis dah merepek. Nak blah. Pergi airport. ^^ Tata...

Rumah. With my adik

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!