Ahad, 4 Ogos 2013

Iftar Bersama Geng....

Nama saja satu office tapi tak pernah berbuka puasa bersama-sama. Maklumlah.... masing-masing ada komitmen sendiri.

Jadi..... janji punya janji..... akhirnya dapat juga buka puasa bersama. Mula-mula nak makan kat tempat lagin tapi full la pula. Lepas tu makan kat Pizza Hut. Sana saja yang available. -_- Tak apa la. Kira best juga la dapat berbuka puasa bersama-sama geng satu kepala ni kan. Sebab banyak juga cerita-cerita yang boleh dikongsikan. Mana lagi semuanya gila-gila.... memang tak bosan la dengar cerita mereka.

Apa-apa pun, thanks geng! Ramadhan pun dah nak habis dah.... lepas tu sambut Hari Raya Aidilfitri lagi. Selamat pulang ke kampung halaman dan selamat bercuti!


Muka serius konon. Hehehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!