Ahad, 4 Ogos 2013

Resepi Biskut Cornflakes Madu

Resepi kedua untuk hari raya tahun ni adalah Biskut Conflakes Madu, biskut yang paling senang nak buat.... dan paling express.

Cara-caranya:
Bahan yang diperlukan hanyalah butter, cornflakes, madu, gula kastor. Caranya pun mudah saja. Cairkan butter. Masukkan gula dan madu secukup rasa. Then masukkan conflakes. Gaulkan. Tu saja. Lepas tu boleh dah masukkan ke dalam cup kertas tu dan susun comel-comel. Nak lagi best, taburkan manik gula yang warna warni tu kat atas cornflakes. Panaskan oven bersuhu 150 darjah C. Dan bakar selama 5 minit. 



Taaa Daaaa.....!

2 ulasan:

  1. mula2x tgk bwt besa..skali rasa...ksh hbis stu kali...ahahhahaaa..sngt sedap...nk test buat raya haji nnt ^_^

    BalasPadam

Terima kasih!