Ahad, 5 Mei 2013

The Taste of Ochado, Suria Sabah

Siapa dah pernah try Ochado kat Suria Sabah? 

Waw! Kedai ni memang comel dan menu minuman pun sangat best. Tadi jalan-jalan kat Suria Sabah ngan kawan. Jadi sempat juga beli minuman ni. Ada macam-macam pilihan. Milky tea, tea sahaja pun ada etc. (Ala-ala Yoyo Cafe). Boleh pilih saiz medium atau large. Harga berlainan ikut menu. Rasa memang best dan tak manis sangat.

Kebetulan hari ni hari mengundi... jadi sesiapa yang dah pergi mengundi boleh datang kaunter dapat minuman free... dengan syarat tunjukkan dakwat kekal kat jari masing-masing. ^^

P/S - Cawangan Ochado juga telah dibuka lama di Semenanjung Malaysia seperti di Pavilion KL, Sunway Pyramid dan di Paradigm Mall.

I like Ochado!


Honey Green Tea, medium size... RM4.50

4 ulasan:

  1. Balasan
    1. Lebih kurang mcm tu la. Style2 Yoyo cafe... Cool City n Easy Way. Naaa... kamu punya milky tea pun sadap bha hari tu sy rsa. Hiii

      Padam
    2. ble lawan ka bos gn kedai2x yg da ada nma..hehehhee

      Padam
    3. D mana ada kemahuan... d situ ada jalan. Hehehe... Manatau kamu buka bisnes ini suda suatu hari nanti. Amin~

      Padam

Terima kasih!