Khamis, 9 Mei 2013

Dancing Fountain / Musical Fountain - Perdana Park, Tanjung Aru.

Dancing fountain ni terletak kat Perdana Park, Tanjung Aru.... (Sebelum sampai ke pantai). Masuk dalam dikenakan entrance fee. Ikut masa juga tapi tak ada la kena cas mahal. Selalunya RM1. Dancing fountain boleh disaksikan sampai jam 9.30PM.... bermula dari jam 7.30PM atau jam 8.00PM kot. Tak ingat (masalah hilang ingatan yang keterlaluan). Pada setiap hari.... ^^ Biasanya kalau Sabtu dan Ahad ramai orang... tapi kalau weekdays tak ramai....

Sesiapa yang melawat Sabah.... rugi tak pergi tau!

P/S- Saya teringat pula kat KLCC pun ada juga musical fountain. Duduk lepak kat Dome sambil tengok benda tu, kira menarik juga.






2 ulasan:

  1. bos x joging skali best tu kat sna..ada tmpt excse gak.. smbil mnjamahkn mta tgk air yg trayun gan muzik...hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nda suda saya jogging skrg ni. Stop suda.... Balik pun terus p bikin kerja rumah... mmbersih rumah, bg mkn kucing, cuci kain etc. Nda sempat mau jogging sana suda. Hehe... Exercise bikin kerja rumah jak la

      Padam

Terima kasih!