Sabtu, 13 April 2013

From Canada

Bila tengok balik folders gambar dalam laptop... rasa seronok sebab dapat tengok balik kenangan yang lalu. Walaupun Dr Basim dah pindah sejak tahun 2012 lagi.... tapi saya takkan lupa kat dia. Kadang-kadang kami ber PM juga dalam Facebook untuk tanya khabar masing-masing. Dulu dia pernah bagi saya hadiah yang dia bawa dari Canada. Dia memang tinggal kat sana pun sekarang ni.

Thank you Dr Basim walaupun pen tu saya dah bagi kat Fauziah (kawan saya). ^^ Haha. Hadiah ni dia bagi masa saya kerja kat Perubatan lagi. Saja nak pusing balik kenangan. ^^

Sejenak semasa farewell party PM Dr Basim




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!