Selasa, 16 April 2013

Makan di Kepsi (KFC) dengan Bebudak ni

Orang kata hari Isnin kurang sikit mood kerja. Tapi mood saya tetap seperti biasa. Sebab awal-awal lagi masakan saya dah kena puji. Haha. Seronok!

Pagi tu turun kejap ke tingkat 2 tempat my staff ni buat pelupusan fail. Mereka sangat rajin and very cheerful. Jadi after duduk lepak ngan mereka sebentar.... Tengahari tu bawa ke KFC 1Borneo sebab hari tu pernah janji nak belanja mereka. Jadi ditunaikan la.....

Sampai kat kepsi.... Ngam pula ada Korean Spicy chicken.... Jadi tak ada spicy flavor (yang biasa tu) dijual. Saya memang tak berapa minat sangat yang terlalu pedas ni. So pilih original saja la. Best makan sambil cerita-cerita. Sempat lagi amik gambar untuk kenangan. ^^

 Lily, Diman & Amy

1 ulasan:

Terima kasih!