Jumaat, 19 April 2013

Hari Perhutanan Sedunia UMS kali ke-6... My Perspective

Ada perasmian di Sekolah Perhutanan Tropika Antarabangsa untuk sambutan Hari Perhutanan Sedunia peringkat UMS. Seronok sebab foyer tu dihias cantik ala-ala macam kat dalam hutan.

Ramai budak sekolah join sekali. Ada banyak aktiviti yang dijalankan terutama sekali pertandingan mewarna. Memang best. Saya tengok semua orang pun happy masa tu. Sempat lagi saya buat wish then gantung kad di ranting pokok. Lepas tu dapat ole-ole. ^^ Hadirin boleh tengok booths yang telah disediakan dan ada pelajar yang bertugas menyampaikan maklumat kepada pengunjung.... Mengenai topik perhutanan ni la.

Banyak souvenirs untuk my boss... Tapi yang paling best dapat anak pokok kapur paji. Last-last pokok tu jadi saya punya sebab boss tak tau nak tanam kat mana. (Punya la gembira dapat anak pokok). Tersengih saja kat dalam keta time drive balik. Haha

Apa-apa pun tahniah SPTA. Anda memang best!







Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!