Isnin, 29 April 2013

Beautiful Sunset di Tanjung Aru

Kalau tiap hujung minggu memang sah Tanjung Aru akan dipenuhi ramai pengunjung yang nak tengok sunset.... Tak kira orang tempatan atau pelancong.

Hari ni saya pergi tengok sunset bersama seorang kawan. Duduk kat tebing di tepi pantai tu dari jam 5.45PM sampai la jam 6.30PM. Just untuk tengok sunset saja. Pemandangan yang sangat cantik. Tak tau berapa kali la saya amik. Rasa nyesal juga tak bawa kamera yang canggih sikit sebab saya tak plan pula nak ke Tanjung Aru sebelum tu. Asalnya nak pergi tengok wayang saja.

Apa-apa pun enjoy gambar sunset ^^
Menggunakan scene mood "dawn"

Menggunakan scene mood "sunset"

 Menggunakan scene mood biasa

My friend, my friend

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!