Jumaat, 22 Mac 2013

Review : Produk T3 untuk Hilangkan Acne di Belakang Badan

Kebersihan badan perlu dijaga. Antara main area yang perlu kita concern adalah belakang badan kita. 

Rasa tak best sebab kadang-kadang benda tu gatal dan bila orang lain nampak, mesti mereka akan kata kita tak mandi. Sebenarnya bukan begitu. Banyak perkara yang membuatkan belakang kita ni ada acne. Antaranya adalah badan kita banyak peluh, pemakanan yang tidak sihat, resdung dan persekitaran yang kotor (tilam... cadar.... tuala... yang tak dicuci dengan kerap). 

Antara cara yang boleh dilakukan untuk kita untuk mengurangkan acne adalah mesti mandi! (terutama kepada yang lepas pulang kerja, terus tukar baju dan tidur... tak boleh la. Kena mandi juga), tukar cadar semua tu dengan kerap, amalkan pemakanan yang seimbang dan pakai baju yang bersih. Jangan dah pakai hari ni... esok pakai lagi. Dan.... jangan gatal tangan garu acne kat belakang badan. Nanti melarat.

Ada lagi cara lain. Salah satu alternatif yang kita boleh buat adalah gunakan T3 Acne Body Wash dan T3 Acne Body Spray. Produk ini berkesan dan boleh didapati dengan mudah di pasaraya dan farmasi.

Caranya senang saja. Setiap kali mandi, sapukan T3 acne body wash kat belakang badan (macam sabun biasa). Lagi best kalau ada sponge. Untuk penjagaan lebihan, gunakan T3 Acne Body Spray selepas mandi. Spray saja kat belakang badan tu dan selesai. 

Tapi tak boleh depend sangat kat benda ni. Kena juga buat cara penjagaan yang saya nyatakan di atas tadi. Baru la hasilnya lebih baik ^^
T3 Acne Body Wash

    T3 Acne Body Spray

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!