Ahad, 24 Mac 2013

Inginkan Rambut Lembut?

Sangat tak best kalau rambut rasa kusut, susah nak sikat dan keras semacam. Dah guna conditioner pun still lagi rasa tak berapa lembut. Nak bubuh mask rambut, kena tunggu beberapa minit lagi.

Tapi jangan risau. Saya dah try produk ni dan ternyata berkesan. V16 Hair Care Repair Spray Milk Vitamins Keratin. Produk ini boleh didapati di saloon-saloon tertentu dan saya telah membelinya kat saloon KK Plaza, ground floor (saya tak ingat nama saloon tu), RM38.

Caranya senang saja. Lepas mandi, spray saja kat rambut. Lepas tu rasa la keberkesanannya. Rambut menjadi sangat lembut. Terutama kepada yang buat rebonding rambut, saya syorkan anda menggunakan produk ini.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!