Ahad, 30 Disember 2012

Reunion dengan ex-SK Tansau

Thank you to kawan-kawan kerana berjaya mengaturkan pertemuan ini semalam. Walaupun ada sedikit "malang".... tapi last-last kita sempat juga lepak kat Full House Suria Sabah dan berkaraoke di Centre Point sampai larut malam.

Kenapa "malang"? Macam ni.... mula-mula kami cadang nak lepak ka Grace Point. Tetapi ramai orang dan keadaan tak berapa selesa. Lepas tu cadang nak pergi ke Medan Selera- Tanjung Aru 2. Tengok-tengok.... gelap pula (TUTUP). Akhirnya..... kami pergi ke Suria Sabah. Nak pergi karaoke tapi mahal sangat. RM32 untuk satu kepala. Tak berbaloi. Akhirnya kami ke Full House.

Banyak cerita-cerita yang kami bualkan semalam. Seronok juga la mengikuti perkembangan kawan-kawan yang lain. Dah lama tak jumpa tapi rasa macam mesra sangat. Apa tak.... kan dah lama kenal. Jadi tak ada rasa janggal langsung. 

Antara ex-Tansau yang hadir adalah saya, Ija, Sue (and tunang), Ridwan, Papai. Lain-lain tak dapat hadie sebab ada program lain. Sempat juga terjumpa ngan Ira sebab kebetulan dia kerja kat Full House.

Ok! Nanti kalau ada masa, lepak la sama-sama lagi. In Sha Allah.....

P/S - Tak ada gambar sebab masa ni saya tak pakai tudung lagi ^^. Mohon maaf.

2 ulasan:

  1. Bgs aktiviti ni... Mengeratkan silaturahim.. Haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul2...... nnti lain kali kena buat lagi nih. Hehehehe

      Padam

Terima kasih!