Rabu, 18 Julai 2012

Sushi King Sushi Bonanza

Lama tak makan sushi. Tiba-tiba Sushi King ada buat sushi bonanza. Sushi hanya beharga RM2 sepinggan. Jadi kami pun menyerbu restoran tu.

Seronok rasanya apabila melihat sushi yang comel tengah bergerak seperti eskeletor, menunggu untuk dimakan oleh pelanggan. Paling sedap bagi saya adalah sushi dengan baby octopus, sushi dengan dengan obor-obor, dan sushi dengan belut.

Oh ya. Masa kami makan kat sana, kami dah plan nak ambil sushi yang ditabur dengan daun hijau yang dicincang halus sebab yang tu kira rare. Baru nak amik, orang yang kat meja sebelah sana tu dah ambil dulu. Macam tau-tau saja kami nak ambil. Seterusnya kami nak amik sushi belut. Tapi orang tu dah ambil dulu. Geram betul!!. Last-last kami minta sendiri kat chef tu. Senang cerita. Huh! 

Total semuanya adalah RM43 sebab kawan saya ada member card, jadi ada diskaun la. (Harga termasuk servis dan tax).


2 ulasan:

  1. Ketara ada makanan dalam mulutku ba hahahaha :)

    BalasPadam
  2. Iya..kureng betul tu pompuan di meja sebelah kita tu. Betul2 kiasu ni. Tidak mau kalah gitu. Nah, terus kita minta direct dgn chef bah!

    BalasPadam

Terima kasih!